Csobbanj bele a Nyári Kuponnapokba!

Nyári kuponkavalkád június 6. és 9. között a Nyír Plazában.

Ugye te is várod már a nyarat? Közeleg a napolaj illatú strandszezon, a koktélpartik és a nyári szabadságok időszaka! Most van itt a tökéletes alkalom, hogy felkészülj a nyári kalandokra és beszerezz mindent, amivel eddig szemeztél, vagy ami nélkül nem is telhet el a nyár. Jöhet egy új bikini, egy grillezős szett vagy homokozó játék?

Gyere el hozzánk, és merülj el az akciókban, hisz a Nyári Kuponnapok alatt akár 50%-os kedvezménnyel is vásárolhatsz a kampányban résztvevő üzleteinkben!

Készülj, mert június első hétvégéjén már csütörtöktől indulnak a kuponnapok!

Hogyan juthatsz hozzá a kuponokhoz? Egyszerűen! Személyesen: Szerezd be a kuponfüzetet plázáinkban vagy görgess lejjebb, és töltsd le online. A kuponfüzettel fantasztikus áron vásárolhatsz a megadott üzletekben, de ez még nem minden!

Csatlakozz a kuponozók táborához és élvezd a 10-50%-os hűsítő kedvezményeket! Vásárolj okosan, spórolj nagyot, és készülj fel egy felejthetetlen, napfényes nyárra a legjobb ajánlatokkal.

Találkozzunk a kuponnapokon!

A kedvezményekre jogosító kuponokat keresd a Plazában a kihelyezett pultoknál vagy hoszteszünknél június 6-9. között (csütörtök-szombat 11:00-18:00-ig, vasárnap: 11:00-17:00-ig) vagy töltsd le innen. Az üzletekben történő ár feltüntetésért a felelősséget nem vállaljuk. A kedvezményekről és azok esetleges összevonhatóságáról az üzletek saját hatáskörben döntenek. A változtatás jogát fenntartjuk.