Aktualitások

Közlekedésbiztonsági családi nap pótlása

Közlekedésbiztonsági családi nap pótlása

A márciusra tervezett Tavaszi átállásos akció rossz idő miatt elmaradt, melynek pótlására ezen a hétvégén kerül sor, április 15-én.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Baleset-megelőzési Bizottság együttműködő partnereivel tavaszi átállást segítő közlekedésbiztonsági családi napot tart a Nyír Pláza bevásárlóközpont parkolójában 2023. április 15-én szombaton.

A rendezvény célja a közlekedésbiztonság javítása. Az autósok és a kerékpárosok közvetlenül szakértőktől kapnak segítséget a járművek tavaszi felkészítéséhez, ami nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy a közúti közlekedésben jól felkészített, megfelelő műszaki állapotban lévő járművek vegyenek részt.

Mobil műszaki vizsgaállomáson vizsgálják meg szakemberek díjmentesen a gépkocsikat, különös tekintettel a fékek és a futóművek állapotára. A rendőrségi ellenőrző ponton kontrollálják az okmányok érvényességét, a világítóberendezéseket, a gépjárművek folyadékszintjeit, amit szükség esetén ingyenesen feltöltenek. A BikeSafe program keretében elvégzik a kerékpárok jelölését, és regisztrációját.

A rendezvényen résztvevők számára a rendezvény ideje alatt a parkolás díjmentes!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

C&A_70%_akcio Corvin Plaza