Parkolás

Nyír Plaza – Parkolás

A kocsival érkező vásárlókat 640 parkolóhely várja.

Az első óra parkolás díjmentes, majd utána minden megkezdett óra 200Ft.

Hétvégén és ünnepnapokon díjmentes a parkolás.

Mozijeggyel 3 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a mozi jegypénztárában történik). A megvásárolt mozijegy mellé nem jár automatikusan parkolóhely, a parkolást a szabadhelyek függvényében tudjuk biztosítani.

Az Onyx Casino vendégei számára 4 óra ingyenes parkolás. (A parkolójegy érvényesítése a kaszinó fogadó pultjánál, majd a fizető automatánál történik.)

A bejárati sorompónál található terminálon a JEGYKIADÁS gomb megnyomásával kapja meg a parkolójegyét, amit a parkoló elhagyásáig kérjük, őrizzen meg.

Amennyiben bérlettel rendelkezik, kérjük, helyezze azt a terminálon található olvasóhoz.

Távozás előtt rendezze a parkolási díját a fizető automatáknál. A parkolási díj befizetése után 10 perc áll rendelkezésére arra, hogy elhagyja a parkolót.

A parkolójegy elvesztése esetén, a fizető automatán található „Elveszett jegy” funkció segítségével új jegyet igényelhet. Ennek díja 4.000 Ft, melyet a parkoló automatánál tud megvásárolni.

Nyitott sorompó mellett történő be-, illetve kihajtás esetén, a parkoló használata díjmentes.

A parkoló 24 órában üzemel.

Számla igénylés a parkoló automata mellett kihelyezett postaládában (fizetést igazoló bizonylat hátoldalán rögzítve a számlázási adatokat).

Fizetős parkolónkba érvényes, tartózkodásra jogosító bérleteket a Nyír Plaza üzemeltetési irodájában lehet megvásárolni minden hónap utolsó 3 munkanapján 8:00 és 15:00 óra között. A havi parkolási díj 7.000Ft, a bérletkártya egyszeri, vissza nem térítendő adminisztrációs díja 4.000Ft.

A parkolással, bérletekkel kapcsolatos további információért hívja a +36 70 625 3173 telefonszámot.

Parkolási szabályzatunkat ide kattintva érheti el!