BioLife Plazmaközpont

Budmil

Nyitvatartás

Hétfő – péntek 08:00-18:00

Szombat 09:00-16:00

Vasárnap zárva

Kapcsolat

+36 80 808 888 (ingyenesen hívható)

Nincs megadva

Az üzletről

A BioLife első magyarországi plazmaközpontja 2016. januárjában nyitott meg Nyíregyházán a Nyír Plázában, ma pedig már 10 korszerű plazmaközpontot működtetünk Magyarországon 8 nagyvárosban. Cégcsoportunk vezető szerepet tölt be a legmagasabb minőségű vérplazma gyűjtésében. A vérplazmát nem lehet mesterségesen előállítani, viszont számtalan, olykor életmentő terápia fontos alapanyaga, ezért minden egyes plazmaadás számít.

Munkatársaink sokéves tapasztalatukkal és szakértelmükkel biztosítják a biztonságos és kellemes plazmaadást, amit a plazmaközpontjainkat évente választó mintegy 20.000 plazmaadó is megerősít.

Mindennapi motivációnk az a tudat, hogy munkánkkal jelentősen hozzájárulunk az életmentő terápiák iránti egyre növekvő igény kielégítéséhez és ezzel más emberek életét jobbá tehetjük.

Plazmaadóként nem csak plazmát adhatsz és segíthetsz más embereknek egy teljesebb életet élni, hanem nagyon fontos dolgot kaphatsz is: átfogó és ingyenes orvosi vizsgálatot, és konzultálhatsz egészségügyi állapotodról a plazmaközpont orvosával. Mindemelett fáradozásodat megtérítjük, ugyanis minden sikeres plazmaadást követően juttatásban részesülsz.
Legyél te is plazmaadó!

Emberség, teljes élet!

 

Biolife
https://teddmegmost.hu/

Elfogadott fizetési eszközök

Nincs megadva

Saját szolgáltatások

Nincs megadva

Törzsvásárlói rendszer

Nincs megadva

Egyéb információk

Nincs megadva